

AGENDA – April 15, 2015 Hans Helgesen Elementary

Time	Duration	Agenda Item	Person Responsible
7:00 pm	10 mins	Call to Order:	Dory T.
·		Acknowledgement	Brena R.
		Introductions	Everyone
7:10 pm	20 mins	Guest Presentation	ТВА
		Middle School Timetable	
7:30 pm	5 mins	Approval of the Agenda	Dory T.
		Any additions?	
7:35 pm	5 mins	Approval of the Minutes	Dory T.
		Any amendments?	
7:40 pm	10 mins	Business Arising/ Old Business Updates	
		a. Constitution and Bylaws-update	Steph L.
		b. BCCPAC AGM	Dory T.
		c. SPEAC Year End Meeting	Dory T.
		d.	
7:50 pm	35 mins	Delegate Reports	
	10	Trustee	
	5	Superintendent	
	5	• STA	
	5	• SPVP	
	5	• CUPE	
	5	• CPF	
	5	Student	
8:25	5 mins	Nutrition and Stretch Break	
8:35	5 mins	Treasurer's Report	Teresa M.
8:40	15 mins	Committee Reports	
		Education Standing	Yvonne S./Steph L.
		Budget	Dory T.
		Transportation	Steph L.
		Healthy Schools-Motion for more funding	Cindy A.
8:55	10 mins	Executive Report	
9:05	30 mins	New Business	
		a. Correspondence	
		i. Proposal to move Gr. 5 French	
		Immersion students	
9:35		Adjourn	
9:35		Next Meeting:	